Selamat Datang Dan Terima Kasih Kerana Sudi Menjenguk Blog Yang Tak Seberapa Ini........

TEMAN MESRA BLOG NI

kerja oh kerja.....

Aku start kerja di satu tempat ni sejak habis belajar di Politeknik dari tahun 2001, so, this year dah nak masuk 10 tahun. Macam2 ragam dan gelagat staff sudah ku alami. Suka, duka, sedih, pedih, pahit, manis semuanya ada. Nak bagitau ke nama tempatnya, confirm nanti diorg tahu. Tak payahlah, sapa yang kenal aku tu tahulah tempatnya.

Sudah bertukar 4 bos, dah di bangunan sendiri, dah diberikan macam2 kemudahan berbanding dulu. Semuanya dah berubah. Seronok keja kat sini tapi perlu berhati2. Sejak 2, 3 tahun ni aku tak berapa nak percaya beberapa staff ni coz suka menyampai. Memang sometime kita akan luahkan apa yang kita tak puas hati pada seseorg tp citer tu akan sampai pd somebody maybe ditambah @ dikurangkan. Now, aku terlalu berhati2 dengan org sekeliling aku even my honey.

Aku biarpun org citer hal org lain kat aku, just dengar dan habis disitu saja. Tapi sesetengah human ni suka menyampai pulak tu yang aku malas layan diorg ni. Fedup aku bila jadi macam ni. Diorg boleh berpura2 di depan, bercakap lain dibelakang.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan