Selamat Datang Dan Terima Kasih Kerana Sudi Menjenguk Blog Yang Tak Seberapa Ini........

TEMAN MESRA BLOG NI

Segmen Khas ar-rifke.com | Pencarian 100 Blog Top Blogger Baru

 

Cepat joint sebelum terlambat sebab had kat 100 jer. Sebab segmen ini sangat panas dan limited.

Perlu buat entri dengan tajuk di atas secepat yg boleh dan  klik sini kalau nak join.

LIMITED 100 PEYERTAAN SAHAJA. Cepat……….

1) Berapa lama dah blogging.

Baru start awal tahun ni, lebih kurang 4 bulan rasanya. Kalau tengok entry yg di update macam baru sebulan.

2) Kenapa suka blogging.

Saja untuk tambah kenalan dan dpt meluah perasaan dalam blog akak dan disamping kot2 boleh dpt income sampingan dengan dunia blogging ni.


3)Blog kamu mengenai apa.

Lebih kehidupan harian akak dan apa yang akak lalui dlm kehidupan harian, tentang peranan PERKESO dan cerpen pendek (ini belum start lagi sebab tak sempat)

4)Harapan dalam dunia blogging

Harapan setinggi gunung, harap blog akak ada ramai org follow dan nak tambah income.

 

Cepat sebelum terlambat, masa akak tgh taip entry ni dah ada  20 rasanya.

3 ulasan:

Rozuan Ismail berkata...

wah,dah 4 bulan tuh blogging

en solo berkata...

nnt nak join segmen ni...


http://solomolo.blogspot.com/

edda berkata...

tq rozuan n solo coz support blog ni.....

Catat Ulasan