Selamat Datang Dan Terima Kasih Kerana Sudi Menjenguk Blog Yang Tak Seberapa Ini........

TEMAN MESRA BLOG NI

WLW – Windows Live Writer

Thankz a lots for adik2 kat faceblog sebab akak nampak korang punya tutorial untuk nak dapatkan WLW ni. Jenuh jugaklah akak review dengan banyak blog untuk dapatkan set up ni.  2 hari akak kena t unggu korang sebabnya laptop ni buat hal pulak, terpaksalah format semula.

Sekarang pun dah pukul 4.35 pagi akak lum tido lagi, sebab xc ited nak try publish entry guna WLW ni.  Esok cuti, tido lambat tak pe. Lagipun anak2 tak g school, just honey jer keje.  Kesian teman2 blog ni tunggu entry akak berkaitan PERKESO tu, sorrylah yer.  Lewat update entry pasal tu, tak per akak akan publish besok.

Minggu ni bz sikit coz awal bulan kena closing akaun n siap laporan ofis dulu. So, now dah kureng sikit beban kerja kat ofis tu.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan