Selamat Datang Dan Terima Kasih Kerana Sudi Menjenguk Blog Yang Tak Seberapa Ini........

TEMAN MESRA BLOG NI

SEBAB MAHARAJA LAWAK

 

Hujung minggu ni final Maharaja Lawak, terpaksa ler update channel astro ambil pakej MUSTIKA. Kakak kat Penang minta tolong  update dia punya astro so, MS tolong ler update.  Tengok dia dah amik pakej tu, nak juga tengok Maharaja Lawak live. Sebelum ni tonton kat internet jer. Tak pelah tambah sikit budget, pasni kalu channel tu dah x menarik close jelah.

Kat ofis ari ni bosan betul, jiran x der (CR). Broadband pula tak bawa, bosan betul……. Ada pun yang tak mesra alam / orang yang tak boleh dibuat kawan. Sebab diorg ni suka bermuka-muka ( depan macam kucing comel – manja2 gitu, tapi belakang macam …….. ) lastly layan lagu jer dari external hardisk ni ( selalu juga download lagu2 baru ).

Bukannya MS ni sombong, tapi tak suka orang yang suka bermuka-muka dengan kita, sebelum ni pun cakap juga tapi tak ler teman tapi mesra just gitu2 jer.  Kadang2 bila fikir @ bercakap pasal diorg ni boleh buat dosa jer. So, sabar dan tunggu serta lihat. Layan jer tak boleh dilawan nanti buruk padahnya.

pst…. tajuk  jer lebih entry lain pula citernyer. OK selamat bekerja dan bahagia sokmo……

2 ulasan:

♥ p a a n i ♥ berkata...

semangat nk tgok ML. hehehe

M@M@ SH@RIDZ berkata...

itu best jugak... boleh lepas tension kerja ni...

Catat Ulasan