Selamat Datang Dan Terima Kasih Kerana Sudi Menjenguk Blog Yang Tak Seberapa Ini........

TEMAN MESRA BLOG NI

YB belanja makan

 

Hari ni lepas ofis hour mama ajak abah gi makan kat mini stadium teluk intan kat gerai favorite kitorg. Tengah tunggu order tu tetiba je nampak ramai polis n press ( sebab bawa kamera ). Lepas usya saper yang ada masa tu, baru ler ternampak Yang Berhormat Menteri Besar Perak ada kat salah satu meja depan sekali.

Sedang tunggu  order lagi (gerai ni memang lambat tapi sedap n murah sebab tu ramai customer) tiba-tiba jer ada somebody ni dia pergi setiap meja bagitau jgn bayar dulu sebab YB belanja semua yang ada. Mama n abah pun cakap ler kalu camtu order lebih pun x per. ( x buat pun, segan pulak).

So, hari ni makan dibelanja oleh YB Menteri Besar Perak. Tima kasih YB. Bukan senang YB nak belanja mama ni.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan