Selamat Datang Dan Terima Kasih Kerana Sudi Menjenguk Blog Yang Tak Seberapa Ini........

TEMAN MESRA BLOG NI

update ikut dan jelah yer...

Berjumpa kembali, lama tak update blog ni. Bukan malas tapi keadaan dan masa tak mengizinkan. Sejak 2 minggu weekend pun tak de masa untuk diri sendiri. Last 2 week balik kampung, weekend baru2 ni rumah mentua kenduri pulak.

Balik kampung pun sebab nak jaga hati mak n ayah yang sibuk nak jugak anak & cucunya makan buah. Yelah sekarang Kedah tengah musim buah ni, puas jugaklah makan buah durian, rambutan, manggin & jentik.

Itupun honey tak dapat balik, dia ada kerja. MS balik dengan Azim dan Afif jer. Letih jugak balik 2 hari jer lepas bekejar balik Perak pulak. Minggu lepas pulak kenduri, last minit bagitau. Kelam kabut jugak ler, malam kenduri tu tido dah pukul 4, subuh dah bangun sambung masak. MS tak de masak lauk-pauk kenduri ni, just jadi assistant jer (bab potong memotong).

Hari Isnin this week (25/7) ada program kat ofis pulak, so, pukul 7.30 pagi dah kena ada kat ofis. Udahlah malam tu baru balik dari umah mentua. Terus siapkan baru sekolah anak2, tapi letihnya belum abis lagi.

Kat ofis pulak macam2 keja kena buat, dengan programmer untuk setting printer cek datang. Kena ler layan dan berjalan sana-sini set tempat, call HQ ler & macam2 lagilah. Cek kat meja belum jugak settle. Ini pun mata dah terkebil2 mengantuk, lipat kain pun belum siap lagi.

Next time MS upload gambar yer.... selamat malam dan salam sejahtera.

5 ulasan:

arfah berkata...

wahhhhhhh,,,,seronoknya ada dusun durian ni.....nyumnyum...

M@M@ SH@RIDZ berkata...

tak de ler banyak.... setakat nak makan anak-beranak tu boleh la.

kak ina kl berkata...

Datuk dan nenek memanglah sayang kat cucu dia..tentulah kalau ada musim buah-buahan dia suruh balik. Nak suruh diorg merasa. Sunway Pyramid memang sesak terutama hujung mggu..

selamat menyambut bulan ramadhan yang mulia. Terima kasih sudi join GA akak.

fatimah arr berkata...

nenek saya turun sini bawak durian~ weee :D

kak ina kl berkata...

anda dah menang GA akak

Catat Ulasan