Selamat Datang Dan Terima Kasih Kerana Sudi Menjenguk Blog Yang Tak Seberapa Ini........

TEMAN MESRA BLOG NI

MENANG GA KAK INA KL

 

Lama tak update blog ni… last update pun hari mula puasa last week. Nak curi2 check fb pun tak sempat, bulan2 posa ni banyak benda nak dibuat. Lepas subuh Rabu semalam check blog kejap, tengok ada mesej dari blog  http://www.kakinakl.com yang MS menang GA beliau.

Terkejut jugak sebab ini pertama kali joint GA, lagi pun GA ni simple jer. Terus havoc kat akak sebelah kat ofis yang MS ni menang GA tu. Ari ni baru sempat emel kak ina untuk claim hadiah tu. Inilah  bukti kemenangan MS……

Pemenang GA

by kak ina kl on Isnin, Ogos 01, 2011

clip_image001

Jawapan bagi GA akak ialah ke Kuching Sarawak.

clip_image002

Seperti yang di janjikan selain dari hadiah FM dan top up bagi pemenang pertama, akak bagi 2 hadiah saguhati buat pemenang yang berjaya.

clip_image003

sehelai t shirt

clip_image004

cd original

Tahniah buat pemenang GA akak yang baru ajer berakhir hari Sabtu lepas. Walaupun tak ramai yang join , tak aperlah. Terima kasih buat sudi join.

2 orang peserta yang dapat menjawab dengan betul ialah

1. M@M@ SH@RIDZ dari blog http://memoriessharidz.blogspot.com/

Beliau akan mendapat sehelai t shirt, satu fridge magnet, cd original dan topup RM10.00

2. Fiza Nordin dari blog http://fizanordin.blogspot.com/

Fiza pula akan mendapat sehelai t shirt, satu fridge magnet dan cd original.

TERIMA KASIH KAK INA SEBAB ANJURKAN GA YANG SEBEGINI. LAIN KALI BUAT LAGI YER.

2 ulasan:

kak ina kl berkata...

salam pagi ahad..akak tak terima lagi butir-butir diri kamu..tolong hantar lagi email ek

kak ina kl berkata...

dah dapat dah..akan di uruskan secepat mungkin

Catat Ulasan