Selamat Datang Dan Terima Kasih Kerana Sudi Menjenguk Blog Yang Tak Seberapa Ini........

TEMAN MESRA BLOG NI

SELAMAT HARI RAYA

 

image

Hari baru rasa nak sambut raya sebabnya hari ni baru kemas rumah. Pagi tadi hantar Azim & Afif ke taska dan Aqif ke rumah pengasuh. Start pukul tujuh tak henti2 buat kerja rumah dari menyapu, mop lantai, tanggal langsir, buang sawang, menyapu lagi, cuci sliding door, kemas bilik dan pasang langsir raya.

Pukul 4.30 petang baru siap, just berhenti mandi dan solat ja. Letih giler….. Mesih basuh pun tak henti-henti membasuh, yelah asyik berputar je. Habis satu ada lagi satu yang nak dibasuh, dari pengelap kaki hingga ler ke langsir. Nasib ler cuaca elok cepat jer kering.

May be, ramai dah pulang ke kampung tapi MS jer masih dirumah sendiri lagi. Walaupun mentua dekat tapi baru sekali jer MS balik berbuka rumah mentua, busy ler bulan2 puasa ni. Hari Isnin petang baru MS balik rumah mentua dan raya ketiga baru balik ke Kedah. Esok MS kerja lagi,

Inilah nasib orang berkerja perlu berkorban, janji MS masih boleh lagi beraya dengan keluarga. Di kesempatan ini MS menyusun sepuluh jari memohon ampun dan maaf kepada kalian atas segala kekhilafan dan kekurang pada diri ini. SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR & BATIN DARI MS SEKELUARGA.

image

2 ulasan:

ArulchelseA berkata...

selamat hari raya..maaf zahir batin..

♥ p a a n i ♥ berkata...

selamat hari raya!

Catat Ulasan