Selamat Datang Dan Terima Kasih Kerana Sudi Menjenguk Blog Yang Tak Seberapa Ini........

TEMAN MESRA BLOG NI

Kebosanan Melampau…

 

Entah kenapa hari ni, semuanya serba tak kena. Sudah la pepagi lagi sistem tak boleh pakai, dengan payment yang 30hb belum dibuat lagi. Tunggu la sampai pukul 5 kot2 sistem boleh pakai, tapi bertambah semput lagi bila lagi satu sistem pun jem jugak. Sure esok kena marah dengan bos sebabnya dia dah lulus payment banyak hari ni tapi satu pun tak jalan.

Balik rumah lepas settle semuanya, tengah basuh kain rupanya air pulak tak de. Tension betul, PS (PapaSharidz ganti Honey) bagitau ada paip pecah kat depan taman. Tak tau la sampai pukul berapa pulak tu.

Tengok tv pun tak de citer best, PS mula la layan sport dia jer. So, malam ni boleh la blogwalking kejap. Sudah lama tak sempat nak blogwalking just touch2 jer.

MS teringin nak buat facebook badge kat blog, tapi tak berkesempatan find tutorial pasal letak facebook ni. So, kepada friends in blog boleh tak bagi link untuk tutorial tu.

DSC00021 Ni snap gambar sendiri sebab kebosanan melampau.  Kerja banyak ni sebab next week audit turun tapi tak tahu nak pegang yang mana dulu.

2 ulasan:

♥ p a a n i ♥ berkata...

kat cni banyak tutorial from a cute lady :)
http://www.lyssasecret.com/p/tutorial.html

M@M@ SH@RIDZ berkata...

thankz... ada yer kat lyssasecret tu... tak sempat nak blogwalking abis lagi kat blog lyssa tu. thankz paani.

Catat Ulasan