Selamat Datang Dan Terima Kasih Kerana Sudi Menjenguk Blog Yang Tak Seberapa Ini........

TEMAN MESRA BLOG NI

Family Day KESAKTI 2011

 

Tanggal 3 Disember MS joint family day ofis MS di Teluk Batik. Program start pukul 9.00 pagi. Disebabkan kena bawa sorang satu jenis lauk, MS bangun pukul 4.30 pagi siapkan bekalan. MS bawa ayam masak kicap jer, itu yang paling cepat dan senang.

Malam sebelum pergi tu ingatkan nak siapkan barang-barang untuk dibawa tetapi ada tetamu datang pulak. Terpaksa tangguhkan, pagi-pagi lagi dah kena siapkan apa yang patut. Itu pun lambat pulak keluar dari umah. Biasalah budak-budak banyak ragam diorang bila nak bangun pagi ni. Lagi-lagi cuti sekolah, lagilah liat nak bangun bila tahu Ma diorang cuti. Selalunya hari kerja, diorang MS hantar ke taska jer.

Sampai Teluk Batik pukul 9.15 pagi, mencari pulak tempat yang diorang booking. Anak-anak MS nampak laut jer terus nak mandi, dah heran orang nak main ke apa ke. Macam-macam gelagat bila dah jumpa air ni. So, terima kasih pada yang joint dan terima kasih pada orang kuat S/U KESAKTI yang bertungkus lumus menjayakan aktiviti ini. Walaupun separuh yang joint InsyaAllah next year ramai yang sudi follow nanti.

PC031159

PC031161

PC031169 Inilah gelagat anak-anak main air n pasir jer….

PC031162Honey joint acara bawa bola pingpong dalam sudu… dapat no. 3 

PC031163

 Ready… nak lari jer lagi

PC031187

Acara boling kelapa pulak… Honey dapat no. 3

PC031194 MS joint acara boling kelapa jugak… tapi tak dapat hadiah (he… he…)

PC031200

Inilah antara hidangan yang dibawa… banyak betul makanan bila dah dicampurkan, bawa cuma satu family satu jenis lauk jer

PC031198

Afif (berbaju putih) joint acara tiup belon paling besar dalam tempoh seminit)

PC031202

Hadiah time… tima kasih semua….. 

PC031209

Antara yang hadir… en. sahril, kak zalila, cc rosna, puan sharifah, en. aris, khairil, en. salas.

 

Next time kita buat di Sungai Klah pulak, moga ramai yang joint nanti….. TERIMA KASIH PADA SEMUA YANG SUDI HADIR DAN BERSANTAI SAMBIL MENGERATKAN SILATULRAHIM….

Tiada ulasan:

Catat Ulasan