Selamat Datang Dan Terima Kasih Kerana Sudi Menjenguk Blog Yang Tak Seberapa Ini........

TEMAN MESRA BLOG NI

Cuti Tahun Baru Cina

Tahun ni cuti Tahun Baru Cina bersambung weekend, so dapat la balik kampung cuti lama sikit. Honey dgn Azim cuti seminggu, MS dgn Afif dah start keja Afif dahpun kene pegi school ari Rabu. Kalau ikutkan hati nak cuti tapi apakan daya banyak keja yg belum settle.

Lagipun backup MS pun cuti tarikh tu. Takpelah janji dapat blk tengok Mak & Ayah kat kampung. Sebenarnya takde apehal pun tapi bila dah blk macam-macam aktiviti dirancang.

Tak sangka jugak ada satu hari semasa bawa mak dgn ayah pegi kenduri terjumpa pulak kawan lama MS. Sorang kan semasa sekolah rendah dan sorang lagi kawan semasa sekolah menengah..

Sebenarnya ari ni MS buat entry ni guna handphne jer. So, tak dapatlah nak coret pepanjang. Kalau ada typing error tu sorrylah yer. Inipun taip main belasah jer, lenguh taip guna satu jari jer.

2 ulasan:

Ila berkata...

seronok kn dapat balik kg masa cuti..heaven

M@M@ SH@RIDZ berkata...

Mmg best tp pening anak2 lg tak nak dgr cakap. Diorg tahu nak main jer

Catat Ulasan