Selamat Datang Dan Terima Kasih Kerana Sudi Menjenguk Blog Yang Tak Seberapa Ini........

TEMAN MESRA BLOG NI

PRODUK HEBAT & BAIK UNTUK KESIHATAN (GIFFARINE)

Marilah sama-sama kita berkongsi manfaat produk ini, sebenarnya dah lama guna produk ini. Disebabkan blog ini dah ada follower so, MS ingin kongsikan dengan anda produk-produk yang hebat ini.

Collagen Maxx

RM 60.00(30 biji)

MENEGANGKAN KULIT SEHINGGA 10 TAHUN LEBIH MUDA

Marine collagen, Vitamin C, Lycopene & Lysine

Mengandungi collagen daripada ikan yang dapat membantu memperbaharui, mengembalikan dan menguatkan collagen dan elastin; hasilnya kulit akan menjadi lebih tegang dan halus, mengurangkan serta menghilangkan kedutan.

Sesuai untuk wanita berumur 25 ke atas

Hendaklah diambil 1 biji sehari.


Jus Delima (Granada)


Semenanjung RM71.30 

Brunei & Sabah / Sarawak RM91.00

Produk Paling Laris Dalam Giffarine

  • 99.97% ekstrak buah delima dan 0.03% Vitamin C
  • Diminum 30ml setiap hari seeloknya pada waktu pagi
  • Kanak-kanak digalakkan minum 15ml sehari untuk kecergasan dan kecerdasan minda
  • Mesti disimpan di dalam peti sejuk setelah dibuka

    KEISTIMEWAAN DELIMA
    Buah delima atau dari segi saintifiknya Punica granatum mempunyai pelbagai keistimewaan, selain dari sedap dimakan ,ia juga mempunyai kebaikan dari segi kesihatan. Khasiatnya tinggi kaya dengan zat sodium, riboflavin, thiamine, niacin, vitamin C, kalsium dan forsforus. Ia juga sejenis penawar kerana kandungan antioksidan yang tinggi bagi penyakit jantung, cepat tua dan barah.
    Khasiat perubatan delima sudah dijumpai sejak 8000 tahun lalu oleh masyarakat Parsi Purba (Iran). Antara khasiat yang terdapat dalam buku perubatan Iran purba adalah:
  • Melancarkan dan menstabilkan peredaran/perjalanan darah
  • Mengembalikan fungsi jantung dan hati kepada normal
  • Membersihkan hati dan urethra
  • Memperkuatkan sistem penghadaman
  • Membuang lemak-lemak berlebihan
  • Meningkatkan tenaga
  • Mencegah ‘morning sickness’
  • Membantu menyesuaikan hormon ketika haid
  • Mencantikkan dan mencerahkan kulit
  • Membantu menyembuhkan penyakit diabetes
  • Boleh meghilangkan kahak
  • Mencegah ketidaksuburan/kemandulan dan meningkatkan kekuatan tenaga batin
  • Mencegah Alzheimer dan nyanyuk di kalangan orang tua
  • Mengurangkan ketagih Kafein...

Kajian perubatan moden mendapati delima mempunyai khasiat lain seperti berikut:
  • Mengandungi anti-oksidan yang tinggi
  • Mengurangkan pengumpulan lemak dan kolestrol pada dinding pembuluh darah, mengelakkan salur darah daripada tersumbat dan mengeras yang menjadi punca penyakit jantung.
  • Mengurangkan tekanan darah sebanyak 5% di kalangan pesakit darah tinggi jika diambil sebanyak 50cc setiap hari selama 2 minggu
  • Menghalang pembentukan sel barah payudara.

Lip Treatment


Semenanjung RM27.60

Brunei / Sabah or Sarawak RM30.60


  • Produk penjagaan bibir khusus untuk memulihkan bibir kering dan merekah, merawat masalah bibir hitam dan melembapkan bibir.
  • Boleh digunakan pada bila-bila masa.
  • Bertindak 3 cara:
    • Kesan serta-merta
      • Sapukan pada bibir sebelum memakai lipstik untuk melembapkan bibir.
      • Menjadikan sapuan lipstik lebih halus, licin, bersinar dan tahan lebih lama.
    • Selepas 2-3 hari
      • Menghilangkan bibir kering dan bibir akan menjadi lembap dan bermaya.
    • Selepas 7-10 hari
      • Bibir gelap akibat merokok, penggunaan lipstik atau alahan bahan kimia akan menjadi lebih merah dan sihat.

Testimoni Lip Treatment


Selepas beberapa minggu Bibir Lebih bersinar tanpa lip gloss


Bibir kurang hitam di lingkaran selepas sebulan menggunakan...

Bibir nampak lebih merah selepas beberapa kali sapuan Lip Treatment

Terdapat  pelbagai lagi produk Giffarine ni… Next time MS update lagi.

So, kepada sesiapa yang berminat dengan produk-produk diatas bolehlah emel MS di memoriessharidz@gmail.com atau pm kat http://www.facebook.com/Memories Sharidz @ like jer page FB MS kat sebelah kanan tu.

Harga masih boleh dirunding, MS kasi harga yang belum tentu dapat dari orang lain.

1 ulasan:

sstandsforsuraya berkata...

assalamualaikum.. pernah baca pasal benda niey... tp x berani nk cuba... kalau umur 17 mcm sye niey boleh k minum pati delima n pakai lip treatment tue??

Catat Ulasan