Selamat Datang Dan Terima Kasih Kerana Sudi Menjenguk Blog Yang Tak Seberapa Ini........

TEMAN MESRA BLOG NI

SELAMAT TAHUN BARU….. WELCOME 2012, GOODBYE 2011

Assalamualaikum dan salam tahun baru,

Berjumpa kembali kita, lama betul MS tak update dan jengok blog ni.  Seperti biasalah MS ni sibuk memanjang dengan kerja dan urusan keluarga.  Sebenarnya banyak yang MS nak kongsikan disini tetapi ada aje halangan dan juga kekangan masa mengejar MS untuk buka atau update blog ni.

Walaupun kurang follower tapi MS rasa puas dapat kongsi cerita-cerita MS disini untuk tatapan blogger sekalian dan juga untuk tatapan anak-anak MS suatu hari nanti.

Dikesempatan ini MS ingin mengucapkan SELAMAT TAHUN BARU kepada rakan-rakan blogger sekalian. Semoga di tahun 2012 ini kita akan lebih mengecapi kebahagiaan untuk kehidupan kita, kejayaan untuk kerjaya kita, kesihatan yang baik dan bertambah amal ibadat kita.

Azam MS tahun ini semoga di tahun ini MS dapat mempertingkatkan lagi amal ibadat MS dan menjadi anak, isteri serta ibu yang sempurna untuk keluarga MS. Walaupun ada saja halangan yang menganggu perjalanan kerjaya MS, apa yang penting niat MS hanya satu “MS hanya buat semua itu adalah untuk kerjaya MS”.

 

P6250630

SELAMAT TAHUN BARU….

3 ulasan:

Rozuan Ismail berkata...

selamat tahun baru 2012!!

farysa berkata...

selamat tahun baru!

waveX berkata...

selamat..

Catat Ulasan