Selamat Datang Dan Terima Kasih Kerana Sudi Menjenguk Blog Yang Tak Seberapa Ini........

TEMAN MESRA BLOG NI

first entry guna bloggeroid

Dah banyak kali MS dok mencari macamana nak update blog guna android ni. Jenuh juga mencari, tanya encik google jumpa pun wordpress.

Try juga buat entry, bila publish tak de dalam blog MS. Lepas tu baru terfikir itu wordpress, blog MS ni blogspot. Memang la tak boleh, alamatnya lain. Jitra dgn Teluk Intan mana boleh sebab dok negeri lain-lain.

Tanya lagi encik google jumpa dlm blog en ben kita, ada detail pasal ni. Nak tag link tak reti pulak macamana nak buat yer bila guna phone ni.

MS guna galaxy ace jer, nak guna laptop tak sempat. Azim yang dulu dok ngadap laptop tu, nak beli tab @ ipad pun dia juga yang pakai.

So, biarlah ma dia guna phone jer. Kalau ada typing error tu, sorry yer sebab keypad ni kecik sangat.

posted from Bloggeroid

1 ulasan:

Liza Razak berkata...

wahhh...terer laa guna android update blog :)

Catat Ulasan