Selamat Datang Dan Terima Kasih Kerana Sudi Menjenguk Blog Yang Tak Seberapa Ini........

TEMAN MESRA BLOG NI

Happy Birthday My Son, Afif. ;-)

Hari Isnin lepas @ 16 Julai genaplah umur Afif 5 tahun. Malam tadi baru sempat bawa dia makan kat luar.

Anak-anak MS kalau birthday diorang selalunya kitorang sekeluarga makan di luar ikut tempat yang diorang pilih.bU Kali ini Afif pilih KFC sebab dia nak toy Spiderman.

MS order 3 set Chicky Meal untuk nak dapatkan 3 toys. Kena sorang satu kalau tak berebut, MS ambik sama jer. Kalau tak boleh dapatkan 3 koleksi yang berlainan. Tetapi memikirkan diorang bergaduh sebab pilih toys tu, baik ambik yang sama jer.

Selalunya Afif yang menang sebab dia kalau tak dapat menangis meleret-leret sampai dapat. Kadang-kadang kesiankan abangnya Azim, selalunya kena beralah. May be, benar makna nama anak tu jugak menunjukkan karakter anak kita. Maksud Afif adalah yang menguasai.


inilah kek pilihan Afif..... Upin & Ipin


abang dan adik pun nak tumpang sekaki....


Aqif dan Azim tengah mengadap ayam goreng....


masing-masing melayan set chicky meal diorang




birthday boy yang tak tahan sejuk....

Semoga anak ma diberikan kesihatan yang baik, rajin belajar, taat pada abah, ma dan Allah swt.

posted from Bloggeroid

Tiada ulasan:

Catat Ulasan