Selamat Datang Dan Terima Kasih Kerana Sudi Menjenguk Blog Yang Tak Seberapa Ini........

TEMAN MESRA BLOG NI

hari bersantai sedunia... (tajuk over sangat)

Disebabkan hari ni Perak cuti am sebab Nuzul Quran, apa lagi MS dan anak-anak berkampung depan tv jelah.

Nak keluar berjalan.... tak boleh sebab honey keja dan Azim puasa, nanti dia letih pulak. So, berehat ja di rumah sesambil kemas apa yang patut.



inilah keja Azim, Afif dan Aqif
tengok citer kartun, ma diorang pun dah blur sama mcm kartun diorang.

posted from Bloggeroid

4 ulasan:

✿Lady Ainaa✿ berkata...

comey je anak2 sis, pakat pakat tak pakai baju... hehehe.... rehatlah secukupnya ketika cuti ni

AmyZana berkata...

kita punye parents pun cam malas jer nak kluar hari ini. smue lepak2 je dkt rumah. tgk tv ke, tidur ke.. tak pun bce blog ;)

M@M@ SH@RIDZ berkata...

diorang kalau dlm umah memang tak berbaju, panas katanya. elok jg tak berbaju kurang sikit kerja melipat, time basuh OK lagi sebab guna washing mechaine.

M@M@ SH@RIDZ berkata...

itulah layan tv jer... akak pun tgh memikirkan menu jg ni.....

Catat Ulasan