Selamat Datang Dan Terima Kasih Kerana Sudi Menjenguk Blog Yang Tak Seberapa Ini........

TEMAN MESRA BLOG NI

jejalan dengan anak-anak

Baru-baru ni semasa cuti hari Malaysia, MS bawa anak-anak hangout kat The Store. Apalagi ke tempat kesukaan diorang di tingkat atas sekali.

MS bagi Afif tukar token RM10, apek token tu macam tak percaya. Dia tak tau RM10, bukan cukup pun nak main semua.


Azim dan Aqif main game bola....
yang kelakarnya Azim pegi shoot gol sendiri. So, adiknya menang.





Afif dan Aqif nak kapal terbang..... pusing-pusing jugalah benda tu


Aqif main helikopter pulak...


Afif main benda ni bsoleh pusing naik turun


Azim layan game monyet...


Afif dan Aqif naik kereta ni pulak...

Selepas tu dia nampak abang mengadap skrin game terus dia pun layan game sama, sampai habis semua token. Aqif jer jalan-jalan tengok orang main.

Kadang-kadang kena juga bagi masa diorang mencuba apa yang diorang nak. Lepas main hendak pulak beli mainan lagi. Ini idea Azim, habis semua nak ditengok. Kenalah ikut dia ronda, mau nak tercabut pinggang. Kalau dengan abah dia, jangan harap la nak ronda.

MS saja jer bagi peluang dia membuat keputusan, tak nak guna kuasa veto. Afif dan Aqif kongsi mainan sebab mahal, Azim nak pilih sendiri. Lastly dia cuma pilih mainan yang macam gasing tu. Itu je yang dia pilih, letih betul jalan dengan dia.

posted from Bloggeroid

EURO FUN PARK

kepada penghuni Teluk Intan yang tak tahu nak habiskan duit di mana dan juga perlukan hiburan, bolehlah berkunjung ke EURO FUN PARK. Lokasinya bersebebelahan Intanova @ Kolej Komuniti Teluk Intan.

Bayaran masuk RM4 untuk dewasa dan RM2 untuk kanak-kanak ( 3 tahun hingga 12 tahun).

Bila hari minggu memang ramai yang datang sini cari hiburan bersama keluarga.

Games di sini bermula antara RM2 hingga RM10. Kalau nak mencabar diri anda, boleh cuba Voltex @ Top Gun. MS belum ada keberanian naik benda ini. Kecut perut tengok orang naik.

Anak-anak MS main yang sesuai untuk diorang jer. MS cuma jadi tukang kuar token untuk diorang.

Budak- budak memang suka, kalau boleh tiap-tiap minggu diorang nak pergi.


inilah suasananya memang meriah


Euro Fun Park ni sama m
acam kat Pesta Pulau Pinang


Honey bawa Azim & Afif naik keta laga


Azim takut naik keta api ulat, laju sikit jer


tempat ni, boleh dapat hadiah tapi MS tak berminat.

posted from Bloggeroid

SELAMAT HARI MERDEKA

Salam merdeka.....

Syukur kita masih boleh menikmatinya hingg kini, sudah 55 tahun kemerdekaan.

Moga memberi keinsafan kepada kita, berfikir secara bijak untuk anak bangsa kita.



posted from Bloggeroid