Selamat Datang Dan Terima Kasih Kerana Sudi Menjenguk Blog Yang Tak Seberapa Ini........

TEMAN MESRA BLOG NI

santai... sentap....sengal

ntah apa-apa entry ni....

sebenarnya MS on leave today, ingat nak pegi penang rumah kakak sesambil school holiday ni. Tapi lain pulak jadinya, honey pulak tak sihat....

Apa lagi kitorang anak beranak bersantai di rumah jalah.... udahlah cuti 4 hari tapi bersentap kat rumah ja.

hari ni hari kedua kat rumah, ada lagi 2 hari... mau sengal badan ni duduk rumah.  mau M besar nanti bila pergi kerja nanti.

so, dah 2 hari aktiviti anak-anak main games, tengok tv channel cartoon dan mandi mini kolam kat depan rumah. kesian diorang.....



2 ulasan:

Maya berkata...

okey la tu, sekurang2nya leh habiskan masa dgn ank2 dirumah :)

M@M@ SH@RIDZ berkata...

betul tu, tapi tak lalu pulak nak layan cartoon jer dgn diorg....

Catat Ulasan