Selamat Datang Dan Terima Kasih Kerana Sudi Menjenguk Blog Yang Tak Seberapa Ini........

TEMAN MESRA BLOG NI

syok-syok ja...

Dah lama tak 'menyapu' kat blog ni, tuan tanah pun sibuk memanjang.... macamanalah orang nak lalu kat blog ni kalau entry pun ntah apa-apa.

MS sekarang ni tgh busy dgn closing account... tunggulah nanti bila lappy MS dah format dan dah OK nanti baru boleh di update.

Now kat rumah mentua sementara tunggu honey balik dari bendang, MS 'menyapu' kat blog ni. sesambil beborak dgn adik ipar, sesambil taip guna bloggeroid jer....

Sebenarnya banyak yang nak dikongsikan disini... tapi bila kat rumah anak-anak berebut nak main game guna handset ni....

Time cuti sekolah ni memang suka betul diorang, main je kejanya. MS nak bawa bercuti tapi tak dapat nak cuti sekarang ni sebab busy dgn kerja.... OKlah dah cukuplah melalut kat sini.... Jumpa lagi next time....

posted from Bloggeroid

1 ulasan:

QasehnyaRania berkata...

hihi..ok..ok je


jom like page fb ciksu, boleh?

http://www.facebook.com/pages/Qasehnya-Rania/202226283197791

Catat Ulasan