Selamat Datang Dan Terima Kasih Kerana Sudi Menjenguk Blog Yang Tak Seberapa Ini........

TEMAN MESRA BLOG NI

Segmen : Saya Blogger Negeri........

 

Salam hari minggu....

Kalau anda yang masih bosan dan tak tau nak buat apa macam MS dan Fiz ni boleh la join 


MS ni dah lama tak update blog ni, so untuk mencari rakan blogger sekarang nilah masanya....

MS ni BLOGGER NEGERI KEDAH & PERAK, sebabnya sekarang menetap di Perak dan asal MS serta keluarga di Kedah.

KALAU NAK JOIN Tekan SINI

54 ulasan:

Razil Tahir berkata...

Yes. tahun lepas dah singgah both Perak dan Kedah! Cool state. Keep blogging yaw!! XD

Amalina Razali berkata...

yeah! hai blogger perak. kita sama :D

http://duniacontengansaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-by-fizgraphic.html

nenot berkata...

as salam

saye blogger perak jugak....kte geng perak :)

chop2..nk tnye??gambar banner kta atas tu kt kolam air panas sungkai an..sori lau silap..hehehe :P

http://kisahsinenot22.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

done follow u...mai jejalan bblog kte gak yer

[PCL] berkata...

Assalamualaikum, pcl singgah utk cari geng...Perak kat mana tu mama Sharidz ? singgah dlm segmen yg sama.

Musyirah :) berkata...

saya terbang dari selangor ;D

http://musyirahariys.blogspot.com/2013/01/saya-blogger-dari-negeri.html

M@M@ SH@RIDZ berkata...

betul tu... memang kat hot spring sg klah, tima kasih sebab sudi follow blog... karang kita singgah kat blog u

Cik Anis berkata...

ate, mike dr perak..follow sini dah :)

M@M@ SH@RIDZ berkata...

perak kat teluk intan...

M@M@ SH@RIDZ berkata...

dari selangor pun boleh... sebelah negeri jer....

M@M@ SH@RIDZ berkata...

thankz cik anis.... jap lagi akak pegi blog kome.....

M@M@ SH@RIDZ berkata...

terima kasih, i will try the best.....

Lieya Yaya :) berkata...

blogger dari perak :)

http://sweetsouryaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

diana berkata...

ajak pun orang perak,suami orang kedah..
jemput singgah blog akak ye..:)

miss zerocinta berkata...

dari segmen same jgak
foolow kayy
http://misszerocinta.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Husna Humairah berkata...

dari segmen sama. follow dari kL. follow back eh http://milikhusnahumairah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

jujur itu wajib ada pd bloggers, baru boleh jadi bloggers hebat dan dihormati. ingat k ;) salam ukhuwah.

ecah shaimi berkata...

As salam,akak..
hi,salam perkenalan melalui segmen y sama..


sudi2 la follow ecah.TQ (^^,)

http://violetungupurple89.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

perak manyak tempat menarik..law Ecah x study sini belum tentu dapat jalan2 area tempat ni..

RadhiahIlyas ッ berkata...

dari segmen sama, singgah n follow :) catberrymilk.blogspot.com

Nurul Nasuha berkata...

dah follow sini..
dari segmen sama..
http://gadistehoaislimau.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

firah zafirah berkata...

kita dari pahang...

http://simonim.blogspot.com/2013/01/saya-blogger-dari-negeri-pahang.html

Mimie Najib berkata...

salam kunjugan dari blogger perak (ipoh).. :)

kalau sudi singgah sini jap ye.. :)
http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

♔ Cahaya Permata ♔ berkata...

Hai . Singgah sini dari segmen yang sama ! Nice Blog :)

http://gadiskecik.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Ena's Palace berkata...

salam kenal..
dari segmen yg sama..

http://ena7t5.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

rodiyatul akmar berkata...

dari segmen yg sama . singgah sini :)

http://smileandsmile123bye.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Engku Muzahadin berkata...

Jambatan sesak naik feri,
Sampai jeti tunggu giliran;
Jenguk sini di senja hari,
Sambil hulur salam kenalan.

Berterbangan dari segmen yang sama, singgah di teratak ini & FOLLOW sekali` ;-)

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Khalilah berkata...

orang perlis mai terjah blog kamu salam kenal dari saya :D

http://khalilah95.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

M@M@ SH@RIDZ berkata...

thankz khalilah....

M@M@ SH@RIDZ berkata...

thankz engku muzahadin...

M@M@ SH@RIDZ berkata...

thankz rodiyatul akmar

Budak Kampung berkata...

yong dri perok
naik baseka ke sana sini
meh terjah tmpt yong

http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

N!kEk!n berkata...

Salam perkenalan, dr segment yg same.... sy sudah follow anda, mai jemput follow blog saya...

http://cikecute.blogspot.com/2013/01/segment-saya-blogger-dari-negeri.html

bazilah abu hassan berkata...

Berjalan dari Terengganu. done follow sini. Jemput la melancong lke Terengganu. Kita belanja keropok lekor.
http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

^_^ aneyz ^_^ berkata...

salam alaik :) singgah dari segmen yang same :)
jemput singgah ke blog sye :)

http://tentangid0paq.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Mohd Lokman Bin Ramli berkata...

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang tak sebeberapa ini.

http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

deno berkata...

salam kenal! wahhh... bestnya! deno pernah pergi perak sekali je tu pun masa kecik2 dulu.. huhu...

btw, deno folow sini ! :) jemput la ke teratak deno di terengganu... jom! ^^

http://dayangdeno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Cik Syida berkata...

salam kenal, kte pun blogger perak tp duk kl.. :)

Yaya LaRh berkata...

Dari Ngeri sembilan datang ke Perak , Harap Perak sudi datang ke Ngeri sembilan . XD .

http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Nasuha berkata...

Salam sejahtera. sy dtg dr segmen yang sm. salam perkenalan :)

cikguHidayah berkata...

eh, org kedah ke perak ni.? hehehe..xpe2..org ganu tetap datang singgah n follow..jom lawat org ganu pulak.. :)

http://www.cikgucomel74.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

doraemonsaja berkata...

http://hanumsahaja-26.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html 126FOLLOW

Cik Wieda berkata...

ASSAKAMMUALAIKUM , budak kedah mai terjah blog ampa ! terjah la balik nowh :)
http://dearbudakjahat.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Syah berkata...

Hai !jom join ga gempak ni!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

Cik Aichrah berkata...

Singgah dari segmen y sama ^^
dri Kelantan ^^ btw done follow awk!
Jemput singgah sini gak yer ;)

http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Eedi Aziz berkata...

salam dari blogger KELANTAN...

http://eediaziz.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Iyraa Cariyno berkata...

done follow...follow la kite balik ye.. :)


http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Ena's Palace berkata...

salam..
hi org kedah..kite org melaka mai melawat awk pulak..
tq coz sudi lawat blog org melaka...

QasehnyaRania berkata...

salam kenal..
i follow dari segmen yang sama.

jemput singgah blog ciksu

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

dari kedah :D

farhanamasdo berkata...

hi ! i'm blogger from kluang, JOHOR . feel free to visit me back . :)

http://bungajauh.blogspot.com/

done following here ! salam perkenalan ^^

♥Farhana♥ berkata...

dari segmen yang sama dan dari negeri yang sama ! done follow . jemput singgah dan follow blog saya ---> http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html . salam perkenalan :)

yeen miscelivious berkata...

hi.. yeen dari segmen yg sama
jom terjah ke nogori plk hik2
http://treasurelicious.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Cik Que berkata...

dtg dari segmen sama..selamat berkenalan...^___^

http://cikque90.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Ecah Shaimi berkata...

salam kenal..done follow!

ecah blogger klate

jemput kunjung balas ke blog ecah pulokk. =D

http://violetungupurple89.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

AmalinaLee berkata...

Follower awak ke 140 :)

Salam tuan blog :D Blogger Kelantan dtg singgah sini. Saya dari segmen yang sama. Jika ada masa, meh singgah blog saya hihi. Happy blogging! ^^


http://www.amalinalee.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

manzarina berntsz berkata...

salam singgah dan salam kenal ya.....blogwalking

Cik Fie berkata...

dari segmenn yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Catat Ulasan