Selamat Datang Dan Terima Kasih Kerana Sudi Menjenguk Blog Yang Tak Seberapa Ini........

TEMAN MESRA BLOG NI

tima kasih mak cik....

salam semua....

semalam mak cik MS dari penang datang tapah, rumah anaknya. then jejalan ke cameron highlands, semalam mak cik ajak pegi makan kat medan ikan bakar hutan melintang. tempat tu tak jauh dari simpang 4 dan berhadapan balai polis dan bersebelahan pejabat pos hutan melintang.
hui
senang nak cari tempat tu, kitorang sampai pukul 9.... memang ramai betul orang, penuh semua meja. nasiblah my cousin dah tempah meja dan makanan. just duduk then makan jer.



kalau ikut table, kitorang makan untuk 3 hidang.... masakannya sedap dan berbaloi. antara hidangannya siakap bakar, kembung bakar, sup sayur, kailan ikan masin, udang sambal, sotong goreng tepung dan air tembikai. semuanya RM208 ajer.... MS saja yang ajer sebab bukan MS yang bayar.... mak cik yang bayar.... ;-)







tima kasih mak cik, lain kali boleh belanja lagi yer....

posted from Bloggeroid

Tiada ulasan:

Catat Ulasan