Selamat Datang Dan Terima Kasih Kerana Sudi Menjenguk Blog Yang Tak Seberapa Ini........

TEMAN MESRA BLOG NI

Cuti CNY 2013

08022013

ari ni ada lagi sehari cuti sempena CNY, MS just habiskan masa di kampung @Jitra, Kedah.

lepas ofis pukul 5.05 ptg camtu, honey dah datang amik MS. then, terus ja bertolak dr tapah. ini semua gara2 tak nak terperangkap dalam jemmm...

tapi, sampai ja kat gua tempurung kenderaan dah bergerak perlahan. tapi boleh jugaklah sampai kat hentian bukit merah dah jam 7. lepas ja makan dan sebagainya, terus gerak ke jitra. sampai kampung pukul 10.30 mlm.

mak n ayah dah standby ja, kitorang sampai. lepas makan n borak2 sampai pukul 12 jg, baru tido. seronok betul anak2 MS dapat jumpa tok n wan diorang.

09022013

setelah selesai kerja rumah dan hilang letih dlm perjalanan, kitorang dah mula plan nak pi mana ari ni...

dah tengahari, mak MS ajak batara dia pegi kenduri. memang ini yang dinanti-nantikan, sedap betul lauk pauk kenduri ni. tambah2 lagi masak sendiri (gotong-royong).

lepas zohor dlm pukul 3, kitorang gerak ke PADANG BESAR. pukul 4.30 ptg baru kitorang sampai, OK jugak pi petang2 ni tak ramai sangat orang. elok kitorang masuk jer ke kompleks tu, hujan turun.

banyak jugak yang dibeli kali ni, ada yang dikirim oleh kawan2 ofis. tapi pergi time ni, barang agak mahal jugak. cuma time ni ja free, redah jalah.

kuar dari tempat shopping tu dalam pukul 7.00 petang. puas jalan rasanya...

posted from Bloggeroid

Tiada ulasan:

Catat Ulasan