Selamat Datang Dan Terima Kasih Kerana Sudi Menjenguk Blog Yang Tak Seberapa Ini........

TEMAN MESRA BLOG NI

1st program luar utk 2013

Last week ari khamis rasanya my second bos arahkan kitorang yg dia mention nama tu perlu ke Kelab Kilat, Batu 19, Tapah ( Jln. Cameron Highlands) untuk pameran.

Setiap tahun memang wajip kitorang joint program luar untuk penilaian prestasi kerja. Kalau kerja bagus macamana pun tapi tak nak libatkan diri dgn program luar tak de maknanya....

program start pukul 10 pagi, kitorang dari ofis pukul 9.00 pagi. sampai terus siapkan tempat pameran, masing-masing dah tahu tugas sendiri.

kitorang just jadi informer dan pamplets girl berkaitan perkeso jer.... bukan susah. kat dalam dewan ada 2 orang pegawai bagi ceramah.


posing dulu.... bersama kak lela marvellous...


suasana sepanjang program....

lepas menjamu selera sebab habis dah pukul 12.30 ptg. pihak Kelab Kilat Batu 19, bagi kebenaran kitorang lawat terowong tempat janaelektrik secara hidro.... apa lagi semua setuju jer.... cepat-cepat kemas tempat pameran, then tunggu staff TNB bawa kitorang ke kawasan terbabit.

Tempatnya mencabar tetapi cantik dan bersih, tak rasa sangat macam dok dalam tanah.


staff TNB yang bertugas semasa lawatan kitorang... MS pakai baju kurung pulak masa ni, tak tahu pulak nak masuk terowong ni.... tapi tak pe tempatnya nice....


antara tempat yg dilawati kat dalam terowong tu....

bila dah masuk ke tempat ni, baru tau yang tugas TNB ni bukan baca meter dan betulkan pencawang jer... banyak lagi tugas lain yg mencabar dan memerlukan komitmen diorang.... tanpa anda gelaplah kita...

posted from Bloggeroid