Selamat Datang Dan Terima Kasih Kerana Sudi Menjenguk Blog Yang Tak Seberapa Ini........

TEMAN MESRA BLOG NI

SNE PRODUK untuk semua

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera....

Dikesempatan masih bercuti esok, MS ingin berkongsi dengan kalian satu lagi produk terbaik untuk kesihatan dan kecantikan kita untuk semua.... memang terbaik produk ini, MS dah cuba dan berkesan.... sesambil guna boleh juga sesambil buat duit untuk anak-anak....

Sebelum tu, jom berkenalan dulu dengan produk ni...

KENAPA SNE(Super Nutrient Essence) ini PENTING?

*Sebabnya, SNE adalah IBU kepada segala SNE*

1) SNE merawat dalaman dan luaran kita.
 

2) TIPS masa nak TIDUR.. jangan lupa sapukan SNE di Muka, makan 2 biji kapsul sblm sarapan..2 biji kapsul utk malam, 2 jam slps mkn mlm..

3) Bila anda ambil BE dan SNE,kesannya SNE membantu mempercepatkan proses dalaman kita,SNE berupaya menolong tubuh badan kita membersihkan segala kekotoran ,RESDUNG juga boleh elok tau, seterusnya muka manjadi sangat LICIN jika mengambil Beutskin Essence(BE) confirm muka nampak LAGI CANTIK, TAK MAKE-UP pon tak pe, mcm baby face

FUNGSI SNE ?

KAPSUL SNE (Mengubah Statistik Kualiti Hidup)
*Membaikpulih & menyuburkan sel-sel badan
*Menyingkirkan Toksin & radikal bebas
*Membersihkan darah & membantu proses detoksifikasi
*Mengaktifkan sel-sel otak, sistem saraf endokrin
*Meningkatkan sistem imun & mencegah influenza
*Merawat lecur, parut, luka-luka, dan kudis
*Menyeimbangkan hormon & masalah wanita

DOS: 2 biji kapsul pagi dan 2 biji kapsul malam

Kandungan : 500mg x 60 kapsul




Ramai orang tanya apa beza KAPSUL SNE DAN BE???
Jawapannya:

Ok... SNE ni macam makanan 'wajib' dalam produk SNE Marketing sebelum kita cuba yang lain. Badan kita terdedah kepada penyakit kerana persekitaran, pemakanan, stress dan lain-lain. Dan tanda-tanda penyakit itu hanya muncul di peringkat ke dua iaitu peringkat pertengahan, badan dan mula protes dengan pelbagai jenis penyakit, lenguh-lenguh, pening, lesu dan malas.

Kiranya macam SNE ni membantu menyelesaikan masalah ini sebelum dibantu oleh BE dalam menyelesaikan masalah kulit.

Kelebihan SNE ni, mampu merawat pelbagai jenis penyakit, seperti, darah tinggi, darah rendah, kencing manis, sakit buah pinggang, barah, tiroid, kanser payudara, buasir, gastrik, senggugut, sakit jantung, hepatitis B, kelamin lemah, sukar mengandung, keputihan, kekurangan darah, insomnia, buasir, sembelit, radang peparu, ulser, tumor, kencing malam, gaut, masalah ginjal, katarak mata, sakit kulit (psoriasis), kulit sensitif, migrain, strok, kebas-kebas anggota, sawan, asma, sakit otot, jerawat dan banyak lagi jenis penyakit...     IN SHAA ALLAH

Kedua-duanya mempunyai kandungan buah seabuckhtorn tetapi SNE mengandungi kandungan buah seabuckhtorn lebih tinggi(100%) berbanding BE(30%).BE pula kandungannya lebih untuk khasiat bagi kulit. Katakanlah seseorang itu mempunyai masalah/penyakit lain dalam badan, SNE akan merawat segala masalah dalam badannya dahulu tetapi kalau dia hanya ambil BE sahaja, BE tak mampu nak rawat masalah dalam badan dia dengan kandungan buah seabukhtorn yang rendah.

Jadi,kesan pada kulit tak berapa nak berkesan la sebab masalah dalam badan belum dapat diselesaikan dahulu. Jadi,cara makan perlulah betul dan kesannya bergantung pada individu. Disyorkan ambil sekurang-kurangnya 3 bulan.

Sebab tu lah, kalau yang bermasalah terutama jerawat tu, ms suggest kan amik SNE dulu jika tak mampu @ ambil kedua2 sekali jika mampu. Sabar tu sangatlah penting kalau nak pakai produk2 ni.








 
INFO UNTUK IBU2 DAN BAKAL MENJADI IBU
SOALAN:
Bolehkah ibu mengandung makan "BEUTSKIN ESSENCE" ?
JAWAPAN:
"TIDAK BOLEH"
TETAPI "DIGALAKKAN" MENGAMBIL SNE KAPSUL + WIS-D ESSENCE KERANA DAPAT MENGELAKKAN RISIKO2X PENYAKIT KETIKA HAMIL...

>ALAHAN
>PENDARAHAN
>PUCAT / ANEMIA
>TEKANAN DARAH TINGGI
>KENCING MANIS SEWAKTU HAMIL
>PANDANGAN MENJADI KABUR
>SAKIT KEPALA
>MUNTAH-MUNTAH
>PENDARAHAN
>LELEHAN PADA FARAJ
>KERAP BERASA LAPAR
>BUKU LALI BENGKAK
>GUSI BERDARAH
>KERAP SELSAMA DAN BATUK
>DAHAGA
>KEGUGURAN
>DAN LAIN 2

WIS-D ESSENCE:

1) Mencantikkan pertumbuhan SEL otak bayi. Si ibu juga dapat manfaatnya (minda cergas)

2) Mencegah Hyperactiv, Sawan, juling .

P/S :1 minggu sblm 'delivered', "MAKAN SNE KAPSUL " 4 biji pagi dan 4 biji malam supaya rasa sakit utk melahirkan dapat dipendekan,SENANG BERSALIN .
♥‿♥




KENAPA anda perlu menggunakan 3 jenis produk dalam satu masa???




****SNE***
1. Menghapuskan radikal bebas
2. Mengaktifkan Saluran darah
3. Mengaktifkan Sel - Sel di Dalam Badan
4. Mengimbangi Hormon Dalam Badan
4. Mengubah Gen Badan Manusia Lebih Elok
5. Menguatkan Buah Pinggang Dan Hati
6. Membekalkan Makanan Sihat
7. Mengukuhkan Sistem Immuniti

****BEAUTSKIN****
1. Memutihkan
2. Kecerahan Kulit
3. Memperbaiki Gen
4. Metabolik
5. Anti-Pengoksidaan

****EXCEL TEA****
1.Singkir Toksin dalaman dan cegah toksin luaran
2.Mengurangkan lipid darah
3.Lindungi hati Dan pundi hempedu
4.Baiki TEKSTUR KULIT
5.Singkir Lemak
6.Menentang PENUAAN




SENARAI PENYAKIT YANG DAPAT DIUBATAN DENGAN SNE


ANTARA TESTIMONIAL PRODUK SNE















ARTIKEL SNE



SEKIRANYA ADA YANG BERMINAT INGIN MENCUBA ATAU MENDAPATKAN BEKALAN SNE PRODUK... SILA PM di page Sharidz Online$hop atau fb memories sharidz atau WHATSAPP/SMS ke 0134495575 atau emel ke memoriessharidz@gmail.com....

FREE POSTAGE + FREE REGISTER

 

BLOUSE.... BLOUSE.... MAI-MAI TENGOK....



mai-mai tengok BLOUSE kat sini... kalau berkenan boleh order di sini atau PM di page Sharidz Online$hop
atau emel ke memoriessharidz@gmail.com...... Free Postage untuk pengunjung blog ni yang like Page Sharidz Online$hop......

                                              CODE : A6-AP15- TINY WHITERED PLUS
FABRIK : COTTON
-ada belah di kiri kanan blouse.
-hujung lengan ada getah grip
-butang bole dibuka.
-warna baju mgkin berlainan dgn foto kerana faktor pencahayaan

AVAILABLE SIZE
3L
BAHU : 17.8in
DADA : 43in
PINGGUL : 49in
LABUH LENGAN : 22.5in
LABUH BAJU : 36in

4L
BAHU : 18in
DADA : 44in
PINGGUL : 51in
LABUH LENGAN : 22.5in
LABUH BAJU : 36in

5L
BAHU : 18.5in
DADA : 46in
PINGGUL : 54in
LABUH LENGAN : 23in
LABUH BAJU : 36in





                                              CODE : A6-AP16- BIRU BIRUAN PLUS
FABRIK : COTTON

-ada belah di kiri kanan blouse.
-hujung lengan ada getah grip
-butang bole dibuka.
-warna baju mgkin berlainan dgn foto kerana faktor pencahayaan

AVAILABLE SIZE
2L
BAHU : 17in
DADA : 40in
PINGGUL : 48in
LABUH LENGAN : 23in
LABUH BAJU : 35in

3L
BAHU : 17.5in
DADA : 42in
PINGGUL : 50in
LABUH LENGAN : 23in
LABUH BAJU : 35in

4L
BAHU : 18.5in
DADA : 45in
PINGGUL : 51in
LABUH LENGAN : 23in
LABUH BAJU : 35.5in

5L
BAHU : 18.5in
DADA : 46in
PINGGUL : 52in
LABUH LENGAN : 23in
LABUH BAJU : 35.5in



                                             CODE : A6-AP21- DAHLIA HIJAU KUNING

FABRIK : COTTON

-ada belah di kiri kanan blouse.
-hujung lengan ada getah grip
-butang bole dibuka.
-warna baju mgkin berlainan dgn foto kerana faktor pencahayaan

AVAILABLE SIZE
3L
BAHU : 17in
DADA : 42in
PINGGUL : 50in
LABUH LENGAN : 23in
LABUH BAJU : 35in

4L
BAHU : 18.5in
DADA : 44in
PINGGUL : 52in
LABUH LENGAN : 23in
LABUH BAJU : 35in

5L
BAHU : 19in
DADA : 48in
PINGGUL : 54in
LABUH LENGAN : 23in
LABUH BAJU : 35in


                                           CODE : A6-AP25- SWEET PURPLE DOT PLUS

FABRIK : COTTON LICIN

-ada belah di kiri kanan blouse.
-hujung lengan ada getah grip
-butang bole dibuka.
-warna baju mgkin berlainan dgn foto kerana faktor pencahayaan

AVAILABLE SIZE
3L
BAHU : 17.5in
DADA : 44in
PINGGUL : 49in
LABUH LENGAN : 23in
LABUH BAJU : 36in

4L
BAHU : 18.5in
DADA : 46in
PINGGUL : 54in
LABUH LENGAN : 23in
LABUH BAJU : 36in

5L
BAHU : 19in
DADA : 46in
PINGGUL : 54in
LABUH LENGAN : 23in
LABUH BAJU : 36in


                                          CODE : A6-AP19-EMME ROYAL BLUE PLUS

FABRIK : COTTON STRECHABLE

-ada belah di kiri kanan blouse.
-hujung lengan ada getah grip
-butang bole dibuka.
-warna baju mgkin berlainan dgn foto kerana faktor pencahayaan

AVAILABLE SIZE2L
BAHU : 17in
DADA : 41in
PINGGUL : 48in
LABUH LENGAN : 23in
LABUH BAJU : 35in

3L
BAHU : 17in
DADA : 42in
PINGGUL : 49in
LABUH LENGAN : 23in
LABUH BAJU : 35in

4L
BAHU : 17.5in
DADA : 44in
PINGGUL : 50in
LABUH LENGAN : 23in
LABUH BAJU : 35in




CODE : A6-AP20- JALUR HITAM PUTIH PLUS
FABRIK : COTTON

-ada belah di kiri kanan blouse.
-hujung lengan ada getah grip
-butang bole dibuka.
-warna baju mgkin berlainan dgn foto kerana faktor pencahayaan

AVAILABLE SIZE
3L
BAHU : 17.5in
DADA : 40in
PINGGUL : 49in
LABUH LENGAN : 23in
LABUH BAJU : 35.5in

4L
BAHU : 18in
DADA : 42in
PINGGUL : 51in
LABUH LENGAN : 23in
LABUH BAJU : 35.5in

5L
BAHU : 18.5in
DADA : 45in
PINGGUL : 53in
LABUH LENGAN : 23in
LABUH BAJU : 35.5in

                                    CODE : A6-AP41- GOLDEN LACE (warna ori lbh gelap)

FABRIK : COTTON RAYON (lembut mcm viscose)
-belah di kiri kanan blouse.
-butang bole di buka.
-kedudukan corak akan berbeza dr foto mengikut pemotongan kain.
-warna blouse mungkin berbeza dr foto kerana faktor pencahayaan.

AVAILABLE SIZE
3L
BAHU : 17in
DADA : 44in
PINGGUL : 50in
LABUH LENGAN : 22in
LABUH BAJU : 37.5in

4L
BAHU : 18in
DADA : 46in
PINGGUL : 53in
LABUH LENGAN : 22in
LABUH BAJU : 37.5in

5L
BAHU : 18.5in
DADA : 49in
PINGGUL : 55in
LABUH LENGAN : 22in
LABUH BAJU : 37.5in

                                                       CODE : A6-AP41- RED LACE

FABRIK : COTTON RAYON (lembut mcm viscose)

-belah di kiri kanan blouse.
-butang bole di buka.
-kedudukan corak akan berbeza dr foto mengikut pemotongan kain.
-warna blouse mungkin berbeza dr foto kerana faktor pencahayaan.

AVAILABLE SIZE
3L
BAHU : 17in
DADA : 44in
PINGGUL : 50in
LABUH LENGAN : 22in
LABUH BAJU : 37.5in

4L
BAHU : 18in
DADA : 46in
PINGGUL : 53in
LABUH LENGAN : 22in
LABUH BAJU : 37.5in

5L
BAHU : 18.5in
DADA : 49in
PINGGUL : 55in
LABUH LENGAN : 22in
LABUH BAJU : 37.5in

                                                    CODE : A6-AP41- GREEN LACE

FABRIK : COTTON RAYON (lembut mcm viscose)

-belah di kiri kanan blouse.
-butang bole di buka.
-kedudukan corak akan berbeza dr foto mengikut pemotongan kain.
-warna blouse mungkin berbeza dr foto kerana faktor pencahayaan.

AVAILABLE SIZE
3L
BAHU : 17in
DADA : 44in
PINGGUL : 50in
LABUH LENGAN : 22in
LABUH BAJU : 37.5in

4L
BAHU : 18in
DADA : 46in
PINGGUL : 53in
LABUH LENGAN : 22in
LABUH BAJU : 37.5in

5L
BAHU : 18.5in
DADA : 49in
PINGGUL : 55in
LABUH LENGAN : 22in
LABUH BAJU : 37.5in

                                                    CODE : A6-AP41- GREEN LACE

FABRIK : COTTON RAYON (lembut mcm viscose)

-belah di kiri kanan blouse.
-butang bole di buka.
-kedudukan corak akan berbeza dr foto mengikut pemotongan kain.
-warna blouse mungkin berbeza dr foto kerana faktor pencahayaan.

AVAILABLE SIZE3L
BAHU : 17in
DADA : 44in
PINGGUL : 50in
LABUH LENGAN : 22in
LABUH BAJU : 37.5in

4L
BAHU : 18in
DADA : 46in
PINGGUL : 53in
LABUH LENGAN : 22in
LABUH BAJU : 37.5in

5L
BAHU : 18.5in
DADA : 49in
PINGGUL : 55in
LABUH LENGAN : 22in
LABUH BAJU : 37.5in

                                                   CODE : A6-AP42- TERRA UNGU

FABRIK : COTTON RAYON (lembut mcm viscose)

-belah di kiri kanan blouse.
-butang bole di buka.
-kedudukan corak akan berbeza dr foto mengikut pemotongan kain.
-warna blouse mungkin berbeza dr foto kerana faktor pencahayaan.

AVAILABLE SIZE
3LBAHU : 17in
DADA : 44in
PINGGUL : 50in
LABUH LENGAN : 22in
LABUH BAJU : 37.5in

4L
BAHU : 18in
DADA : 47in
PINGGUL : 53in
LABUH LENGAN : 22in
LABUH BAJU : 37.5in

5L
BAHU : 19in
DADA : 49in
PINGGUL : 55in
LABUH LENGAN : 22in
LABUH BAJU : 37.5in

                                                     CODE : A6-AP42- TERRA PINK

FABRIK : COTTON RAYON (lembut mcm viscose)

-belah di kiri kanan blouse.
-butang bole di buka.
-kedudukan corak akan berbeza dr foto mengikut pemotongan kain.
-warna blouse mungkin berbeza dr foto kerana faktor pencahayaan.

AVAILABLE SIZE3L
BAHU : 17in
DADA : 44in
PINGGUL : 50in
LABUH LENGAN : 22in
LABUH BAJU : 37.5in

4L
BAHU : 18in
DADA : 47in
PINGGUL : 53in
LABUH LENGAN : 22in
LABUH BAJU : 37.5in

5L
BAHU : 19in
DADA : 49in
PINGGUL : 55in
LABUH LENGAN : 22in
LABUH BAJU : 37.5in

                                                      CODE : A6-AP42- TERRA RED

FABRIK : COTTON RAYON (lembut mcm viscose)

-belah di kiri kanan blouse.
-butang bole di buka.
-kedudukan corak akan berbeza dr foto mengikut pemotongan kain.
-warna blouse mungkin berbeza dr foto kerana faktor pencahayaan.

AVAILABLE SIZE3L
BAHU : 17in
DADA : 44in
PINGGUL : 50in
LABUH LENGAN : 22in
LABUH BAJU : 37.5in

4L
BAHU : 18in
DADA : 47in
PINGGUL : 53in
LABUH LENGAN : 22in
LABUH BAJU : 37.5in

5L
BAHU : 19in
DADA : 49in
PINGGUL : 55in
LABUH LENGAN : 22in
LABUH BAJU : 37.5in

Setakat ini dulu katalog blouse hari ini.... MS akan update lagi bila ada lagi katalog baru..... so, order cepat-cepat sebelum kehabisan stok....
kalau nak order boleh
# PM fb Memories Sharidz
# emel memoriessharidz@gmail.com














BAJU MUSLIMAH 1

JOM kekawan try order baju muslimah ni.... Kepada sesiapa yang sedang mencari baju muslimah yang sesuai untuk dipadan untuk sebarang aktiviti seharian dan menarik serta berkualiti bolehlah pm saya di fb memoriessharidz  atau di page Sharidz Online$hop untuk keterangan lanjut....



ZA 1393-96B

Product Information
Material: 100% Cotton
Color: Navy Blue mix Grey & Assorted
Price: RM69.00 (XS-XL)
           RM72.00 (2XL-4XL)


ZA 1341-96

Product Information
Material: 100% Cotton
Color: Brick Red mix Dark Brown



ZA204A

Product Information
Material: Lycra & 100% Cotton

 ZA92-96

Product Information
Material: 100% Cotton

 ZA 545

Product Information
Material: 100% Cotton
Color: Navy Blue with Yellow Printed

ZA 512

Product Information
Material: Woven & 100% Cotton
Color: Maroon mix Checker

Pastikan anda merujuk pada ukuran dibawah sebelum membuat pesanan, ini kerana pertukaran saiz tidak dapat dilayan selepas barang diterima kerana kemungkinan stok yang telah dibekalkan tiada lagi dalam simpanan.

 

Hari Ibu....

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia.....

May be dah lambat MS nak update tentang hari ibu ni.... Sebenarnya dari kecil mak MS tak pernah ajar MS pasal Hari Ibu dan MS sendiri pun tak ambik kisah bila tarikh sebenar Hari Ibu... Yang MS tahu dalam bulan Mei, itu aja.

Bukan MS tak pernah hargai mak MS tapi bagi MS setiap saat dan hari adalah untuk mak MS. Baik ketika suka or duka. May be mak MS pun sama fikir camtu, anak-anak sentiasa bersama dia bila diperlukan.

Biarpun kini MS dah bersuami, mak tetap diutamakan. Apa saja kehendak mak akan MS cuba sedaya upaya tunaikan. Macamana mak tunaikan segala kehendak MS dulu. Yang pastinya kaaih sayang MS kepada mak tak pernah berubah dan selamanya mak adalah segalanya.

Sejak MS dah ada anak ni baru MS tahu bila Hari Ibu sebab anak akan wish bila abah diorang ingatkan diorang. MS biasa saja sebab MS tahu anak-anak MS memang sentiasa sayang MS. Yang kelakarnya bila Azim wish Selamat Hari Ibu dan Afif pula akan cakap salah.... Sebenarnya Selamat Hari Ma.... Untuk anak-anak MS biarpun mak, mama, mummy, ibu atau ummi sama saja....

Kepada mak biarpun kita dah biasa berjauhan mak tetap dihati Da disini. Setiap minggu laporan akan sampai pada mak dan mak akan report semua kejadian yang telah berlaku di kampung dan khabar anak, cucu-cucu dan menantu mak sentiasa mak tahu.... Kalau tidak tak lengkap rasanya hidup ini....

Jauh di mata tetap dekat dihati anakmu ini....


Sayang ma.... Kata Aqif....

posted from Bloggeroid