Selamat Datang Dan Terima Kasih Kerana Sudi Menjenguk Blog Yang Tak Seberapa Ini........

TEMAN MESRA BLOG NI

Selamat Berpuasa....

Dah plan ke rasa kat mana.... Balik kampung or rumah sendiri.... Mulalah difikir bila dah 2 minggu puasa ni.... Nak cari masa pi shopping lagi.... Serabut rasanya, tapi yang penting ibadah diutamakan....

MS tahun ni dalam dilema nak beraya di mana sebab selalunya ikut turn jer. Tapi tahun ni sebaliknya selepas arwah ayah tiada... Kesian pulak dekat mak bila kita still ikut turn jugak....

Sepatutnya tahun ni MS raya kat Perak tapi Honey cakap kita raya kat Kedah sebab kesian mak. Tapi sebaliknya pulak sebab bapa mentua pun tak sihat. So, adik Honey minta semua adik beradik Honey beraya di Perak.

Masalah kitorang memang duduk Perak, memang tiap2 minggu kitorang balik buka puasa di kampung Honey. Honey pun sekarang dalam dilema, MS pun tak berani nak call mak sebab takut nak berjanji dgn dia. Serba-salah jadinya.... Tunggu jelah dekat2 nak raya nanti, tengok macamana nanti...

Selamat Berbuka yer....;-)

STOK HARI RAYA 2013

Assalamualaikum dan salam sejahtera....

Ramadan akan berkunjung tiba dan Syawal pun pasti menyusul..... sudah pastilah sekarang kena fikirkan apa yang nak dihidangkan nanti untuk tetamu anda....

Sekiranya perlu stok kuih raya yang sesuai untuk anda yang akan berjalan jauh atau dijadikan buah tangan untuk keluarga / sahabat handai bolehlah dapatkan kuih raya dari CNI ni... sebabnya bekas yang berkualiti dan kuihnya pun sedap...... 

PROMOSI JULAI 2013 
      
                              1               2             3              4
  http://www.cni.my/catalog/promotions/sp68224_519b3eab341df.jpg
                                                       5                                                   6
  
 1 CNI Coconut Cookies 
      Harga RM19.50 (WM)/ RM20.00 (EM) 
 2 CNI Cornflakes Cookies
          Harga RM19.50 (WM)/ RM20.00 (EM)
 3 CNI Pineapple Tarts
          Harga RM19.50 (WM)/ RM20.00 (EM)
 4 CNI Green Pea Cookies
          Harga RM18.20 (WM)/ RM18.70 (EM)
 5 CNI Dates with Mango And Almod
          Harga RM14.60 (WM)/ RM15.00 (EM)
 6 CNI Chocolate Moist Cake
          Harga RM14.40 (WM)/ RM14.90 (EM)

Beli mana-mana 6 (Boleh Campur)
PERCUMA barangan bernilai RM17.30 iaitu
Foc Product
  • 1 box CNI Chocolate Moist Cake
  • 1 beg perayaan unik 
      
** Tertakluk pada stok.


Macam biasa MS akan bagi tawaran FREE POSTAGE untuk penghantaran.... 
Cara pesanan, sila pm di fb memories sharidz @ SMS ke 0134495575
Kalau rajin boleh juga like page ni Sharidz-Online$hop