Selamat Datang Dan Terima Kasih Kerana Sudi Menjenguk Blog Yang Tak Seberapa Ini........

TEMAN MESRA BLOG NI

Bila system problem...

Last week sebelum pukul 5, tetiba ja guruh & petir kuat... terus main power terbakar. Apa lagi habislah kitorang yg tengah buat keja ni terkejut.

Bila main power tu terpadam terus server down dan semua system tak boleh pakai.

Hari ni pun belum OK lagi tapi bila ada main power lain yang OK kita sambung direct pula. Baru tengah up server ni... Minta2 OKlah lepas ni, dah tak larat teman dengar orang bebel pasal system tak boleh pakai. Bukan diorang tak tau main power rosak, saja ja nak buat bising.
Kita ni kuar masuk bilik server diorang tak pandang pun. Nasib la dibayar elaun untuk pantau system kat ofis ni. Kita pun tak boleh buat kerja juga, SKT kita pun berlanggar juga.

Sabar jelah.... Tahan telinga....

Kerja itu ibadah dan amanah ALLAH.

posted from Bloggeroid

1 ulasan:

TelingaBulat berkata...

xpe pekak kan telinga ;)

Catat Ulasan