Selamat Datang Dan Terima Kasih Kerana Sudi Menjenguk Blog Yang Tak Seberapa Ini........

TEMAN MESRA BLOG NI

SNE PRODUK





KENAPA SNE(Super Nutrient Essence) ini PENTING?

*Sebabnya, SNE adalah IBU kepada segala SNE*

1) SNE merawat dalaman dan luaran kita.

2) TIPS masa nak TIDUR.. jangan lupa sapukan SNE di Muka, makan 2 biji kapsul sblm sarapan..2 biji kapsul utk malam, 2 jam slps mkn mlm..

3) Bila anda ambil BE dan SNE,kesannya SNE membantu mempercepatkan proses dalaman kita,SNE berupaya menolong tubuh badan kita membersihkan segala kekotoran ,RESDUNG juga boleh elok tau, seterusnya muka manjadi sangat LICIN jika mengambil Beutskin Essence(BE) confirm muka nampak LAGI CANTIK, TAK MAKE-UP pon tak pe, mcm baby face

FUNGSI SNE.........

KAPSUL SNE (Mengubah Statistik Kualiti Hidup)
*Membaikpulih & menyuburkan sel-sel badan
*Menyingkirkan Toksin & radikal bebas
*Membersihkan darah & membantu proses detoksifikasi
*Mengaktifkan sel-sel otak, sistem saraf endokrin
*Meningkatkan sistem imun & mencegah influenza
*Merawat lecur, parut, luka-luka, dan kudis
*Menyeimbangkan hormon & masalah wanita

DOS: 2 biji kapsul pagi dan 2 biji kapsul malam

Kandungan : 500mg x 60 kapsul







Ramai orang tanya apa beza KAPSUL SNE DAN BE???

Jawapannya:

Ok... SNE ni macam makanan 'wajib' dalam produk SNE Marketing sebelum kita cuba yang lain.Badan kita terdedah kepada penyakit kerana persekitaran, pemakanan, stress dan lain-lain. Dan tanda-tanda penyakit itu hanya muncul di peringkat ke dua iaitu peringkat pertengahan, badan dan mula protes dengan pelbagai jenis penyakit, lenguh-lenguh, pening, lesu dan malas.

Kiranya macam SNE ni membantu menyelesaikan masalah ini sebelum dibantu oleh BE dalam menyelesaikan masalah kulit.

Kelebihan SNE ni, mampu merawat pelbagai jenis penyakit, seperti, darah tinggi, darah rendah, kencing manis, sakit buah pinggang, barah, tiroid, kanser payudara, buasir, gastrik, senggugut, sakit jantung, hepatitis B, kelamin lemah, sukar mengandung, keputihan, kekurangan darah, insomnia, buasir, sembelit, radang peparu, ulser, tumor, kencing malam, gaut, masalah ginjal, katarak mata, sakit kulit (psoriasis), kulit sensitif, migrain, strok, kebas-kebas anggota, sawan, asma, sakit otot, jerawat dan banyak lagi jenis penyakit...     IN SHAA ALLAH

Kedua duanya mempunyai kandungan buah seabuckhtorn tetapi SNE mengandungi kandungan buah seabuckhtorn lebih tinggi(100%) berbanding BE(30%).BE pula kandungannya lebih untuk khasiat bagi kulit.Katakanlah seseorang itu mempunyai masalah/penyakit lain dalam badan,SNE akan merawat segala masalah dalam badannya dahulu tetapi kalau dia hanya ambil BE sahaja,BE tak mampu nak rawat masalah dalam badan dia dengan kandungan buah seabukhtorn yang rendah.

Jadi,kesan pada kulit tak berapa nak berkesan la sebab masalah dalam badan belum dapat diselesaikan dahulu.Jadi,cara makan perlu lah betul dan kesannya bergantung pada individu.Disyorkan ambil sekurang-kurangnya 3 bulan.

Sebab tu lah, kalau yang bermasalah terutama jerawat tu, i suggest kan amik SNE dulu jika tak mampu @ ambil kedua2 sekali jika mampu. Sabar tu sangatlah penting kalau nak pakai produk2 ni.

TESTIMONIAL






KEPADA YANG BERMINAT SILA PM page Sharidz Online$hop atau fb memories sharidz atau WHATSAPP/ SMS 0134495575 atau emel memoriessharidz@gmail.com
 
FREE POSTAGE + FREE REGISTER



Tiada ulasan:

Catat Ulasan